2020 – 13. ročník

ZRUŠENO

na pokladě rozhodnutí vlády ČR ze dne 10.3.2020 o zákazu konání všech akcí s účastí vyšší jak 100 osob. Hledáme náhradní termín.

13. ročník Grand Prix města Bruntálu v plaveckém pětiboji

Tato akce je finančně podpořena Městem Bruntál

Termín konání: 14. a 15. března 2020

Místo: Wellness centrum Bruntál , ul. Dukelská 1424/3,  Bruntál, 792 01

Rozpis závodu

Seznam ubytovacích zařízení

Přehled přijatých

Protokol z losování

Jedná se o závod pro všechny věkové kategorie, tedy žactvo, dorost, dospělí a Masters. Plavou se všechny plavecké styly (motýlek, znak, prsa, volný způsob a polohový závod) podle věkových kategorií 50 nebo 100 metrů. Každý výkon je obodován body podle bodovacích tabulek FINA a tyto body se jednotlivcům sčítají. Vyhrává plavec s nejvyšším bodovým součtem v každé z vypsaných věkových kategorií. Plavci kategorie Masters jsou hodnoceni podle bodů Masters. Vyhodnoceni a oceněni budou první tři plavci z každé věkové kategorie, dále pak nejhodnotnější výkon v kategorii mužů a žen a nejlepší muž a žena v kategorii Masters podle celkového počtu získaných bodů.

Pravidelným účastníkem závodu je pan Rudolf Šmerda z Brna, který je několikanásobným mistrem světa a Evropy v plavání Masters v odpovídající věkové kategorii a současně je držitelem několika světových a evropských rekordů. Nejstarší účastnicí závodu se stala paní. Marcela Šťastná z Bohemians Praha, která v roce 2017 v průběhu závodu oslavila úctyhodných 80 let a samozřejmě absolvovala celý pětiboj.

Sponzory závodu jsou:

          

Sponzoři